Fotoalbum 2015

Dit is de index naar alle albums van juni en augustus 2015.

 

5D M07395d

28 juni 2015

50 jaar heemkring 't Hoefyser

Tijdens de opening van het zomerseizoen op 28 juni 2015 waarbij de 50 ste verjaardag van de heemkring ’t Hoefyser werd gevierd, gaf de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden onder leiding van dirigent Bart Van Buggenhout een concert op de kiosk aan het heemkundig museum ’t Smiske te Rijmenam.

5D M07395d

5 juli 2015

Eerste ZomerZondag met concert

De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden baatte op de ZomerZondag van 5 juli 2015 aan de Krankhoeve te Bonheiden het terras uit. Om 18u kon men luisteren naar hun concert, gevolgd door de toespraak van burgemeester Guido Vaganée en om 20u30 Zingelong (Niets zo ontladend als samen zingen onder begeleiding van een straffe liveband) met o.a. Nele Bauwens, Axl Peleman, Eric Melaerts, …


5D M07395d

12 juli 2015

Tweede ZomerZondag met concert door de Klare Rietjes

Op 12 juli verzorgde de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden de terrasuitbating van de tweede ZomerZondagen aan de Krankhoeve te Bonheiden. Als namiddagprogramma kon men luisteren naar een gesmaakt optreden van de Klare Rietjes in nieuwe formatie. Om 19u30 MARY’s LITTLE LAMB  en om 21u niet Dunja maar wel Bash.

5D M07395d

18 juli 2015

Muzikale jubileumreis naar Luxemburg

Ter gelegenheid van de 140ste verjaardag van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden maakten zij een jubileumreis naar Luxemburg. Na een toeristisch bezoek aan de benedenstad waaronder Big Beer Company, de Pétruss Express en een wandeling door het centrum gaven zij een concert op de Place d’Armes in het centrum van Luxemburg-stad, dat gretig beluisterd werd door vele toeristen vanuit alle wereldstreken.


5D M07395d

19 juli 2015

Toeristische uitstap naar Klein Zwitserland

Op de tweede dag van de muzikale reis van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden werd er na een stevig ontbijt in hotel Trail-Inn een bezoek gebracht aan de preekstoel en andere rotspartijen. Er werd door smalle kloven gekropen, die voor sommigen soms te nauw waren om erdoor te geraken. Daarna bezochten zij het kasteel van Beaufort. In Müllerthal gaf het klarinetensemble de Klare Rietjes een concert aan brasserie Heringen Millen. Achteraf was er een wandeling geleid door Annie Vervloesem en Guido Tijskens naar de Schliessentumpel-waterval.


5D M07395d

19 juli 2015

Concerten tijdens de Fête Chanpêtre

Na de toeristische uitstap maakten de muzikanten zich op voor de plaatselijke feestelijkheden. Aan de feesttenten kon men kiezen uit verschillende plaatselijke BBQ-specialiteiten. Na een “Bitte ein Bit” (Bitburger) kon men al om 19u45 een schitterend concert door de Klare Rietjes meepikken en om 20u15 nam de muziekvereniging het podium van de kiosk Matbusch in beslag. Veel applaus was er voor onze muzikanten, die weliswaar met kleinere bezetting dan normaal, een adembenemend concert ten beste gaven. De akoestiek van deze kiosk zal er misschien ook toe bijgedragen hebben, want alle solisten speelden alsof ze professionals waren. Proficiat muzikanten en dirigent Bart Van Buggenhout.


5D M07395d

20 juli 2015

Bezoek en wandeling Berdorf-Echternach

Op de laatste dag van de driedaagse muzikale jubileumreis bezochten we de Aquatower van Berdorf, waar je een mooi uitzicht hebt over de bossen en velden van Klein Zwitserland. Een andere groep wandelde van Berdorf naar Echternach. ’s Avonds werd de groep opgewacht in Kunstcentrum ’t Kranske waar iedereen nog uitgenodigd werd op een biertje, frisdrank of Cava, maar werd er vooral nog lang nagepraat over deze fantastische reis.