Fotoalbum 2015

Dit is de index naar alle albums van januari van 2015.

 

5D M07395d

5 januari 2015

Jubileumjaar feestelijk ingezet met film Brabançonne in Utopolis Mechelen

De eerste repetitie in het jubileumjaar van de K. Muziekvereniging Bonheiden werd voor een weekje uitgesteld en vervangen door een feestelijke filmvertoning in de VIP-zaal van Utopolis Mechelen. De muziekvereniging trakteerde voor haar 140 jarig jubileum haar muzikanten op de Belgische film BRABANÇONE. Een film waar rivaliteit tussen muziekverenigingen aan bod komt, maar waar de MUZIEK uiteindelijk het wondermiddel is dat verbroedering, rust, sfeer en verbondenheid schept. Voorzitster Mia Cools voorspelde met trost dat 2015 niet onopgemerkt voorbij zal gaan en dat deze filmvoorstelling de start is van de verschillende feestelijke initiatieven die in de loop van het jubileumjaar in Bonheiden en ver daarbuiten op touw zullen gezet worden.

 


17 januari 2015

5D M07395d

Groepsfoto's

17 januari, eerste weekend na verloren maandag, was een teerdag van formaat bij de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden. Spek met eieren, rondgang in Bonheiden, Peulis en Rijmenam (Afspanning De Roos, ‘t Witte Huis Bij Kai, cafetaria Adler, Beekhofke, ’t Spek, sporthal Berentrode en cafetaria ’t Blikveld) en een fantastische buffet en dans met livemuziek waren de rode draad van een meer dan succesvolle teerdag, waarvan elke muzikant en sympathisant heeft mogen van genieten. Terwijl het feestgedruis zich amuseerde van café tot café, waren achter de schermen Eddy Michiels, Kathleen Hendrickx, Jeannine Janssens en Luc Van den Berge naarstig aan het werk om voor iedereen van deze teerdag een feestdag te maken. Dank-u-wel en respect.

 


5D M07395d

Spek met eieren

Alvorens de muzikale tocht naar zeven cafés aan te vatten, moeten wij eerst in ’t Blikveld spek met eieren eten om er stevig tegen te kunnen, want het wordt een plezante en drukke dag.

 


 
5D M07395d

Afspanning De Roos Bonheiden

Als eerste café na het stevig ontbijt mochten wij musiceren in Afspanning De Roos op de Putsesteenweg. Meteen werd de toon gezet van wat een leuke dag werd.

 


 
5D M07395d

Bij Kai Peulis

Na Afspanning De Roos zette het jarige muzikale gezelschap haar tocht verder naar Peulis. In ’t Witte Huis of beter gekend als Bij Kai werd plezante muziek gespeeld, en voor Malinois supporters weerklonk het KV-clublied.

 


 
5D M07395d

Lunch in cafetaria Adler Rijmenam

In de cafetaria van voetbalclub Adler in Rijmenam werden de muzikanten een heerlijke traditionele lunch aangeboden.  Voor Jeannine Janssens, secretaris van de voetbalclub, speelde de muziekvereniging enkele nummers op verzoek, waaronder “Dos cervezas por favor”, en Jeannine trakteerde de muzikanten nog een rondje.

 


 
5D M07395d

In Bleekhofke Rijmenam

Met een gevulde maag na de lunch, ging het richting Bleekhofke aan de kerk van Rijmenam. Daar vervoegde dirigent Bart Van Buggenhout en enkele andere muzikanten het gezelschap. Het liedje van de kiekens en de haan, dat al gerepeteerd was in vorige cafés, werd vooral door de jeugdige muzikanten uitbundig gezongen.

 


 
5D M07395d

In ‘t Spek Rijmenam

Van het Bleekhofke werd gestapt naar ’t Spek, dat als laatste café van Rijmenam op het programma stond. Daar ontpopten Jens en Siemen zich als getalenteerde trommelaars. De toekomst is verzekerd. Enkele muzikanten speelden achtereenvolgens solo’s, telkens gevolgd met een luid applaus.

 


 
5D M07395d

Uit de bol in sporthal Berentrode

Ook nieuw op het programma was een bezoek aan sporthal Berentrode dat ondertussen eindelijk nieuwe uitbaters heeft. Het welkom was hartelijk en de muzikanten kregen warme hapjes aangeboden. Het aanwezige publiek ging uit de bol door de amusante muziek die de muziekvereniging uit hun klak sloeg. Er werd gedanst, gezongen en nu en dan een polonaise.

 


 
5D M07395d

In ’t Blikveld

Met een redelijk vertraging kwam het gezelschap aan in ’t Blikveld, waar zij ’s morgens om 11u vertrokken waren. Nog enkele serenades in de cafetaria en daarna het jubileumdiner.

 


 
5D M07395d

Diner en avondfeest

Het jubileumdiner gevold door dans met livemuziek door “Danny Daniël en Mireille”. Een mooie afsluiter voor een feestelijke, muzikale teerdag.

 


 
5D M07395d

19 januari 2015

Verjaardagsfeestje na repetitien

Heel lekker, goed en mooi gemaakt door Linda Liers, Annie Vervloesem, Micheline de Mol en Christ'l Cottenie. Proficiat voor jullie verjaardag en de fijne traktatie.