Fotoalbum juli 2022

Dit is de index naar alle albums van juli 2022. Klik op een foto om de hele reeks te bekijken. 

 

 5D M07843d

Zondag 10 juli 2022

ZomerZondag en Vlaanderen Feest!

Op 10 juli 2022 kon men aan de Krankhoeve in Bonheiden genieten van een schitterende ZomerZondag. Aangename buitentemperatuur, niet te warm, niet te koud en weinig of geen wind, zijn de ideale weeromstandigheden voor een fantastisch minifestival. Ook de organisator G.C. ’t Blikveld kon terugblikken op een geslaagde samenwerking met de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden. De muziekvereniging installeerde een festivaltent en een foodtruck waar men kon kiezen tussen veel lekkere hapjes en tapjes. De bezoekers hadden een keuze uit broodjes hesp-kaas-gehakt, hotdog, croques, frietjes al dan niet met stoofvlees, curryworst, ijsjes en te plaatse versgebakken Brusselse wafels al dan niet met slagroom, aardbeitjes en/of ijs. Na de kinderanimatie kwamen onze muzikanten hun plaatsje op het podium innemen en om stipt 18:00 uur speelde de muziekvereniging Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout eerst “Happy Birthday” voor jarige muzikante Ellie Swan en daarna gaven zij een zeer geprezen concert. Na de toespraak door burgemeester Lode Van Looy ter gelegenheid van de VLAAMSE FEESTDAG en VLAANDEREN FEEST! speelde de harmonie nog de VLAAMSE LEEUW, waarbij het publiek het volkslied meezong. Daarna werd er plaats gemaakt voor de hoofdact van deze feestdag. “Band Of Musos” met Eric Melaerts, Jan Hautekiet, Geena Lisa en Vincent Goeminne kon ieders verwachtingen inwilligen en er werd gedanst, geswingd en meegezongen. Bij valavond toverde de muziekvereniging de tafels en grasweide om tot een sfeervolle festivalplek, waarbij op elke tafel een zelfgemaakt sierkaarsje voor de gezelligheid zorgde en die menig bezoeker uitnodigde om nog langer te blijven nagenieten.
Wij kijken terug op een heel geslaagde ZomerZondag en Vlaamse feestdag, waarbij men de Muziekvereniging Bonheiden op zijn best kon waarderen.

Met dank aan al die medewerkers, muzikanten en sympathisanten die meegeholpen hebben om van dit evenement een fantastische ontmoetingsplaats te maken met veel ambiance en plezier, en door het grote aanbod aan snacks, de snelle en keurige bediening zowel aan de standjes als aan de tafels, veel bezoekers hebben verrast.

Perfecte service = hó zoveel blije gezichten op de festivalweideen een goede reclame voor onze vereniging.

Goed gedaan dirigent, muzikanten en vooral een heel dikke merci aan al de medewerkers.