Fotoalbum september 2021

Dit is de index naar alle albums van september 2021.

 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Brunch

Niet om u te laten watertanden, maar dit is wat u gemist heeft als u zich niet inschreef voor onze brunch van 5 september 2021 ter gelegenheid van ons nazomers ledenfeest. 

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Café De Krekel

Het eerste café van onze muzikale rondgang ter gelegenheid van ons ledenfeest 2021 was Café De Krekel. Daar bracht de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden er meteen de stemming in.

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Eetcafé ‘t Blikveld

In eetcafe ’t Blikveld installeerde onze bende zich onder de tent, die voor de gelegenheid omgevormd was tot een VIP-tent voor muzikanten.

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Café Paradijs

Bij Anja en Bruno in café Paradijs is het altijd feest en zeker als onze muzikanten van de muziekvereniging het terras muzikaal op stelten zet.

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Café De Kai

In het kleine, maar gezellige café De Kai kwam Wim De Cat op zijn fietske toe, dat hij terstond ruilde voor de drumstokken om ook nog enkele deuntjes mee te spelen.

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Kafee Spek

Op het nieuwe en ruime terras van Kafee Spek, een en al gezelligheid en fantastische stamgasten. Meteen zat de sfeer reuzegoed. Met dank aan de sympathieke meneer die terstond rond ging met de hoed om geld in te zamelen voor een extra tournee voor onze muzikanten. Merci, want deze tournee heeft het hardst van al gesmaakt. Met veel verlangen kijken veel muzikanten van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden uit naar een volgende keer.

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB BBQ

Na een prachtige nazomerzondag met veel leute en plezier, maar met veel muziek en ambiance werden muzikanten en sympathisanten van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden uitgenodigd op de BBQ, die voor ons werd voorgeschoteld door Traiteur Bruynseels (http://www.slagerij-bruynseels.be) uit Bonheiden/Sint-Katelijne-Waver. Het was een overheerlijke BBQ en daarom proficiat aan Stijn Verstraeten en medewerkster.
Ook een dank-u-wel voor Hilde Degreef en Luc Huys om gans de avond achter de toog te staan en aan Patricia Leemans voor de lekkere taarten en de heerlijke soep. Dank aan Christ’l voor de voorbereiding van brunch en tafelversiering. Dank aan Anita Opdebeeck voor de keukenhulp. Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen om dit evenement uniek en onvergetelijk te maken. Dank aan Linda Liers en Marleen Luytens voor de algemene leiding, de desserts en organisatie.
Dank aan enkele externe muzikanten voor dat beetje extra: Benny Verschueren, Frederik Tijskens, Wim Jacops, Christof Sluyts en vooral Ellie Shaw die sindsdien aansloot als muzikant van de muziekvereniging.
En als laatste, maar voor een vereniging heel belangrijk. Dank-u-wel Franky Christiaens en Dirk Cauwenberghs voor de spontane sponsoring.

 

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Huldiging

Enkele muzikanten nemen afscheid van de muziekvereniging en ruilen het muzikant zijn om tot sympathisant. Uit erkenning voor hun jarenlange inzet in onze muziekvereniging kregen zij een kleine attentie. Hartelijk dank: Gust Leemans voor 73 jaar lidmaatschap. Jos van Utterbeeck voor 35 jaar spelend lid en daarbij verscheidene jaren penningmeester (schatbewaarder), bestuurslid van de vereniging en altijd klaar om een hand bij te steken. Willy Vervoort Slagwerk en helper op evenementen. Maxim Eeckman trombone stop tijdelijk wegens de studies, maar wij hopen dat hij daarna snel terug mee aan de pupiter zal zitten. En tenslotte een icoon van onze vereniging. Lydie Maras. Zij verwende ons bij elke repetitie met cakes en was steeds te vinden als er gewerkt moest worden. Zij verlaat het bestuur, maar blijft sympathisant in hart en nieren.
De presentjes werden overhandigd door onze voorzitster Mia Cools.

 
 

 5D M07843d

5 september 2021

Ledenfeest KMB Concert

Als apotheose van het geslaagd ledenfeest, werd iedereen getrakteerd op een gratis optreden (Try-out) van de splinternieuwe amBriAnSS, een ensemble dat ambiance en BRASS combineert. Een aandachtig en enthousiast publiek vond dat het goed was. Wij wensen amBriAnSS een voorspoedige toekomst met veel succes.