Fotoalbum september 2020

Dit is de index naar alle albums van september 2020.

 

   5D M07843d

7 september 2020

Eerste repetitie tijdens Corona

Nadat wij net zoals zoveel andere muziekverenigingen vanaf maart 2020 door corona niet meer mochten repeteren en muziek maken, begonnen wij op maandag 7 september 2020 er met volle hoop en verwachting terug aan. De strenge corona-maatregelen en de opgelegde afstandsregels laten ons niet toe om zelfs met minder dan een halve bezetting te repeteren in de polyvalente zaal van Kunstencentrum ’t Kranske. Daarom weken wij tijdelijk uit naar het grotere Ludwinahuis aan de Zellaerdreef. Daar speelden wij al eens een concert in 2017 in samenwerking met het Davidsfonds Bonheiden-Rijmenam. 31 muzikanten schreven zich in voor de repetitie,  terwijl er op deze dag maar 16 beschikbare plaatsen zijn in ’t Kranske.

 

 
 

   5D M07843d

14 september 2020

Tweede repetitie tijdens Corona

Ons team is al druk bezig met het klaarzetten van de zaal en alle stoelen, pupiters enz te ontsmetten. Klaar om onze fantastische muzikanten van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden te verwelkomen.

 

 
 

   5D M07843d

21 september 2020

Derde repetitie tijdens Corona

Tijdens de derde repetitie mochten wij Marijke Van der Steen verwelkomen in onze muzikale vriendenkring. Zo’n 32 muzikanten schreven in en namen plaats achter de pupiters voor de derde repetitie na de lockdown. Marleen sprak de muzikanten toe en bedankte voor de strikte opvolging van de corona-maatregelen. Het was een en al aandacht. Daarna was het aan dirigent Bart en de muzikanten, die het beste van zichzelf gaven. Wij waren blij dat onze voorzitster Mia nog even kon langs komen, na haar ongelukkige val. Voor haar is het nog even wachten alvorens zij zal kunnen meespelen.

 

 
 

   5D M07843d

28 september 2020

Vierde repetitie tijdens Corona

Weer een ruime bezetting van 33 muzikanten op de vierde repetitie van het seizoen en tijdens corona. Achteraan presenteerde Anita enkele juwelen en een variëteit aan mondmaskers, die te koop werden aangeboden.