Fotoalbum januari 2019

Dit is de index naar alle albums van januari 2019.

 

   5D M07310d

12 januari 2019

Spek met eieren

Al van 8 uur stond een ploeg klaar om in de zaal de tafels te schikken, eitjes met spek te bakken en alles klaar te zetten voor wat een feestelijke dag ging worden bij de Muziekvereniging van Bonheiden. Vanaf 9 uur kwamen muzikanten en sympathisanten vol verwachtingen en veel muzikale goesting naar de polyvalente zaal van ’t Blikveld, waar zij getrakteerd werden op ons klassiek “SPEK met EIEREN”-ontbijt.

 


 

 

   5D M07339d

12 januari 2019

Teerdag - Mexicana

Als eerste in de rij van cafés kwamen wij  over de vloer bij onze eerste sponsor CAFÉ MEXICANA. Daar aan dat kleine café aan de (haven) Putsesteenweg werd meteen de toon gezet en de aanzet voor veel plezier.
Bedankt Annie voor de fijne ontvangst en steun.

 


 

   5D M07350d

12 januari 2019

Teerdag - De Roos

In het knusse en kleine café van Brasserie De Roos zijn wij altijd hartelijk welkom, zelfs als Harry er niet is. Als iedereen zijn plaatske gevonden en bemachtigd heeft neemt dirigent Bart onze muziekgroep mee naar de kermis, of beter gezegd dan spelen ze “naar de kermis”. Maar voor de muzikanten is het de hele dag kermis. Bedankt Harry voor de sponsoring.

 


 

   5D M07363d

12 januari 2019

Sportcafé Berentrode

Blazen en muziek maken is ook sporten.

Hop naar onze volgende sponsor. In sportcafé Berentrode bij Kim en Belinda is het welkom al even hartig en de supporters al wat luidruchtiger. ’t Is ondertussen al middag geworden, maar de ambiance zit en blijft erin. Bedankt voor jullie steun.

 


 

   5D M07383d

12 januari 2019

Lunch

In G.C. 't Blikveld komen de muzikanten samen voor een lekkere lunch met kop, hesp, kinderhesp en kaas. Krachten opdoen voor het vervolg van de rondgang.


 

   5D M07388d

12 januari 2019

Teerdag - Eetcafé Blikveld

Nadat de muzikanten op krachten kwamen na de lunch, vatten zij hun volgende muzikale trip aan bij onze hoofdsponsor in Eetcafé Blikveld. De sfeermakende muzikanten zitten meteen in de juiste en plezante cadans. Bedankt voor de steun Bert en Linda Van den Bosch.

 


 

   5D M07395d

12 januari 2019

Teerdag - Café Paradijs

Als het met de muzikanten van de muziekvereniging in ’t echte paradijs ook zo plezant is als in café Paradijs bij Anja en Bruno te Peulis, dan tekenen wij direct een contract met de meneer van daarboven. Bedankt sponsors Anja en Bruno voor de hartelijke ontvangst.

 


 

   5D M07416d

12 januari 2019

Teerdag - Bij De Kai

“In ’t Witte Huis” of “Bij De Kai” in Peulis is nog zo’n pittig klein café waar het fijn is te vertoeven en te genieten van een pintje. Steek dat daar vol met onze muzikanten en de pannen vliegen van ’t dak. Ook hier zijn de zussen Aems sponsor van de muziekvereniging.

 


 

   20190112 175126

12 januari 2019

Kafee Spek

Kafee SPEK is klassiek het laatste café van de rondgang. Ook hier is het dikwijls drummen om met zo’n grote groep een kleine plaats te bemachtigen en daarbij dan nog leuke muziek te spelen.


 

   5D M07444d

12 januari 2019

Avondfeest

Na de muzikale rondgang kan het feest met alle geïnteresseerde muzikanten en sympathisanten beginnen.

Als apotheose van een schitterende teerdag, schoven de muzikanten en sympathisanten van de muziekvereniging aan voor het avonddiner gevolgd door de act met de kleine mannekes Quinteke, Michaëleke en Jeroentje met nen hogen hoed, en kon er daarna nog lustig gedanst worden op de muziek van D.J. Jo.

 

We staan al ongeduldig te wachten op ons volgende teerfeest van zaterdag 12 januari 2019.