Fotoalbum november 2018

Dit is de index naar alle albums van november 2018.

 

   40D 97802dm

9 november 2018

Wapenstilstand

Honderd jaar geleden moesten onze vaders, grootvaders en overgrootvaders strijden voor onze vrijheid.
In Putte werd dit herdacht met een prachtige viering aan het Heemmuseum Het Molenijzer, waaraan de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden haar medewerking verleende.
Onze vriend-muzikant Danny Opdebeeck zou als solist “YOU RAISE ME UP” vertolken. Door zijn plots heengaan, kon enkel de vertaalde tekst “Je tilt me op” voorgedragen worden. De muziekvereniging speelde weliswaar zonder Danny. En toch, zijn lege stoel met bloemen erop gaf ons dankbaar steun. Het was alsof Danny ook meespeelde. Dank u Anita, Maxime, dirigent en muzikanten om voor velen, maar vooral voor Danny zo mooi te spelen.

   20181117 082835

17 november 2018

Mosselsouper

Voor de vierde maal organiseerde de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden haar jaarlijkse mosselsouper in zaal Sint-Maartensberg te Rijmenam. Zij serveerden daar op zaterdag 17 november hun vermaarde mosseltjes, vol-au-vent, en curryworst en frietjes voor de kinderen. Ondertussen kon u af en toe genieten van achtergrondmuziek door ons klarinetensemble De KLARE RIETJES, dat weliswaar in aantal verkleind is, maar toch uit eigen repertoire blijft spelen.