Fotoalbum november 2017

Dit is de index naar alle albums van november 2017.

 

  40D 94834d

4 november 2017

Herfstbraderie Bonheiden

Op zaterdag 4 november was Bonheiden het trefpunt en ontmoetingsplaats met zijn kermis, toffe kraampjes, animaties en andere activiteiten in het centrum. Spijtig dat het slecht weer was, want er was door de regen veel minder volk komen opdagen, en dat was ook te merken bij het pannenkoekenhuisje van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden (bovenzaaltje van De Krekel). Wij schatten op de helft aantal bezoekers in vergelijking met verleden jaar. Toch konden wij veel bezoekers gelukkig maken met onze lekkere pannenkoeken en Hasseltse koffie.

.


 

  40D 94861d

10 november 2017

Herdenking Wapenstilstand Rijmenam

De Vredeswake vond dit jaar plaats op het kerkhof van Rijmenam. Het thema was: “Jaar van hoop en vrede”, dat keurig omkaderd werd door Guy Pauwels, met afwisselend muziek door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden o.l.v. dirigent Bart Van Buggenhout, verhaaltjes door kinderen, een toespraak door een Oud-strijder en de burgemeester. Achteraf was er nog de “Last Post”, een bloemenhulde en een lichtjesstoet naar school De Mart.

.


 

  40D 94897d

10 november 2017

Verjaardagsfeestje Herman met Sam Gooris in ´t Kranske

Herman nodigde na de herdenking voor Wapenstilstand de muzikanten en hun partners uit op zijn verjaardagfeestje dat doorging in ’t Kranske te Bonheiden. Zo’n 60 personen kwamen opdagen (iets minder dan geregistreerd) en zij werden eerst verwelkomd met Cava of fruitsap met daarbij verschillende aperitiefhapjes. Terwijl iedereen dacht dat het die avond een saai onderonsje zou worden, hadden zij dat weldegelijk verkeerd ingeschat. Om 20u30 kwam de verrassing van de avond. Als een spring-in-‘t-veld kwam Sam Gooris on stage. In tegenspraak met zijn hit “Laat het gras maar groeien, …” liet hij er werkelijk geen gras over groeien. De aanwezigen werden meegesleurd door een spetterende show van Sam Gooris, die voor sommigen onverwacht en voor anderen toch verwacht, in duel moest gaan met onze “Solo Mia” (alias onze voorzitster Mia Cools). Na dit spektakel van zingen en meezingen, werd iedereen uitgenodigd voor het koud buffet, terwijl onze vriend en muzikant Willy Vervoort als volleerde DJ het muzikale gedeelte tijdens het eten en op de dansvloer voor zijn rekening nam. Een heel speciaal dank u wel aan Luc Van Den Berge, die de hele dag al bezig was met de voorbereiding en later met de bediening en opruim, en Mia Cools voor de assistentie bij de organisatie. Ook dank aan Danny Cauwenberghs, Lydie Maras, Jeannine Van Meerbeeck en iedereen die meehielp met de bediening en opruiming achteraf.

.


 

  20171113 095400

13 november 2017

Jaarmarkt Rijmenam

Op maandag 13 november had in Rijmenam de 110de editie plaats van Rijmenam Jaarmarkt. De Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden had daar ook haar standje met heerlijke heksensoep, en poogde er ook stresspopjes en wandkalenders aan de man te brengen, dit alles ten voordele van de reis die zij zullen ondernemen in 2018 naar de Moezel.

.


 

  40D 95427d

18 november 2017

Mosselsouper

Hartelijk dank aan alle trouwe sympathisanten van de muziekvereniging Bonheiden, die wij op 18 november 2017 mochten verwelkomen op ons mosselsouper in O.C. Sint-Maartensberg te Rijmenam. Onze huisleverancier uit Sint-Katelijne-Waver liet ons echter ontgoochelen, want alhoewel wij telkens bij hem Jumbomosselen bestellen en betalen, krijgen wij steeds een goedkopere mengeling in de plaats. Volgend jaar kijken wij uit naar een andere leverancier. Toch bedankt voor uw goede appreciatie voor de lekker klaargemaakte mosseltjes en vol-au-vent, en de achtergrondmuziek gebracht door de Klare Rietjes. Schrijf 17 november 2018 al in je agenda. Graag verwelkomen wij jullie dan terug op onze volgende editie van het mosselsouper en dan met echte JUMBO’s. Hopelijk tot dan.

.


 

  20171120 210443

20 november 2017

Repetitie voor teerfeest

In aanloop naar onze teerdag op 13 januari 2018, werden op 20 november de marsjes uit de boekjes gerepeteerd. Wegens afwezigheid van onze dirigent Bart nam interim dirigente Marleen Luytens deze taak deskundig over. De aanwezige muzikanten vonden het fijn nog eens marsjes te repeteren, en op Facebook vonden we veel positieve reacties. Dus, voor herhaling vatbaar.

.