Fotoalbum september 2016

Dit is de index naar albums van het derde kwartaal van 2016.

 

40D 84113d

2 september 2016

Eerste repetitie voor het Mozaïek concert

Alle muzikanten van 11 muziekmaatschappijen uit de BODUKAP gemeenten verenigden in G.C. Klein Boom te Putte en stonden klaar voor een grootse uitdaging. Voor het eerst zullen zij samen het nieuwe muziekwerk “White Winged Flight“ van componist en dirigent Tom De Haes uitvoeren. Naast de muzikanten staan ook schepen van cultuur Inge De Bie, coördinator Robby Goovaerts en presentator Guy Pauwels.


40D 84113d

23 september 2016

Generale repetitie voor het Mozaïek concert

Met meer dan 240 muzikanten werd er vrijdag gerepeteerd voor het Mozaïek concert van 25 september. Een ware belevenis voor elke muzikant. Het kan niet meer stuk.

 


40D 84380d

25 september 2016

BoDuKaP-concert

Op zondag 25 september gaf onze muziekvereniging uit Bonheiden, zoals 10 andere muziekmaatschappijen uit de BoDuKaP-gemeenten een gratis concert dat zeer gesmaakt werd door het talrijk opgekomen publiek. “The Stripper” was een kleine show, waarbij Maxime als eigenzinnige solomuzikant moeilijk deed en als alle muzikanten de laatste noot niet meer wilden spelen op aangeven van dirigent Bart, stapte hij van het podium af. Daarna kwam die laatste noot er toch nog. Proficiat dirigent Bart Van Buggenhout, muzikanten en solisten voor de mooie muziek en het entertainment.


40D 84519d

25 september 2016

Mozaïek-slotconcert

Adembenemend schoon, zo kan je het Mozaïekslotconcert omschrijven als apotheose van een prachtige namiddag heerlijke en afwisselende muziek. Eerst werd Orion van Jan Van der Roost opgevoerd om daarna de nieuwe compositie van Tom De Haes “White Winged Flight in première te vertolken door meer dan 240 muzikanten. Met Joy, Peace and Happiness van Richard Philips in bewerking van Tom De Haes, speelden eerst de verschillende instrumentensecties afzonderlijk gevolgd door een geapprecieerd applaus en dat bleef maar duren toen elk van de dirigenten op zijn of haar geliefkoosd instrument een geweldige solo ten beste gaf. Kippenvelmoment en overweldigend applaus bij de solo van onze dirigent Bart Van Buggenhout. Proficiat aan Bart, maar ook voor alle dirigenten en hun muzikanten. En zeker voor Tom die de leiding had van het slotconcert..