Fotoalbum mei 2016

Dit is de index naar albums van mei 2016.

 5D M07395d

15 mei 2016

Viering WO II met Klare Rietjes.

De Klare Rietjes uit Bonheiden en de Clan Hay Pipe Band uit Ekeren fleurden de herdenkingsmis in de kerk te Heffen muzikaal op. Tina zong en leden van “Operation Neptune” gaven hun medewerking tijdens de viering. Achteraf was er nog een bloemenhulde aan het monument in aanwezigheid van schepenen Björn Siffer en Walter Schroons.


 
 5D M07395d

16 mei 2016

Parade op het verjaardagsfeest van Mia en Marcel

Het groots verjaardagsfeest van Mia en Marcel werd ingezet met een fantastische parade door de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden onder leiding van Bart van Buggenhout. Op het dorpsplein werd hevig gelachen en zelfs gedanst. Een ingehuurde klarinettist Eddy met hoge hoed liep ietwat onwennig achterna, terwijl Maja de Bij (Hilde) en Bumba (Lydie) dansten met de jarige voorzitster Mia, en Marcel er naar keek en het goed vond.


 
 5D M07395d

16 mei 2016

Receptie en toespraken

Nadat de genodigden een plaatsje vonden aan een tafeltje of in een box van de spiegeltent, werden zij verwelkomd met een hapje en een natje. Enkele toespraken zoals die van Guido Vaganée waarbij hij Mia en Marcel vergeleek met M&M-snoepjes, cadeautjes afgeven en … veel lachen.


 
 5D M07395d

16 mei 2016

Verjaardagsbuffet van Mia en Marcel

Een prachtige rijk gevulde feesttafel met koud en warm buffet nodigde de vele gasten van Mia en Marcel uit, om al het lekkers van traiteur Bruynseels te proeven, ervan te genieten en goed te vinden. Daarna kon men zichzelf in de spiegel bekijken. Niet te dik geworden?


 
5D M07395d

16 mei 2016

Happy Birthday-concert

Ondertussen zaten de muzikanten van de Muziekvereniging klaar en weerklonk “Alte Kamaraden” speciaal voor Marcel en daarna vulden andere toffe melodieën de spiegeltent en werd er weer gedanst. Als laatste liedje werd Happy Birthday gespeeld voor de feestelingen en jarige Quinten mocht het orkest dirigeren.


 
 5D M07395d

16 mei 2016

Dansen in de spiegeltent

Na de openingsdans van Mia en Marcel, was het tijd om zelf een danske te placeren of te genieten van sierlijke bewegingen en walsende paren die de ganse dansvloer van de spiegeltent streelden. Enkele kopers van de Koninklijke Muziekvereniging speelden speciaal voor Mia het liedjes Sexbom, het nummer dat zij eerder dit jaar zong en danste samen met Günther Neefs in de stadsschouwburg te Mechelen. Dan tijd voor een heerlijk dessertje, even een rustpauze of een lekkere knabbel om terug energie op te doen.


 
 5D M07395d

16 mei 2016

Hello Mia

De Klare Rietjes in gek galakostuum verheerlijkten Mia. Met kleurrijke boa en uitgesproken kapsel zingen zij “Hello Mia” en bejubelen zij voorzitster Mia. Eddy De Waele zorgde op sublieme wijze voor de muzikale inleiding en begeleiding van de opgefriste dames. Dit amusante groepje vrienden geniet zelf van elk muzikaal moment, maar weet daardoor ook te verbazen.