Heeft u interesse om evenementen van de Koninklijke Muziekvereniging te sponsoren in ruil voor publicatie?

Voor € 30  projecteren wij uw naam, die van uw firma of uw LOGO (indien tijding aangeleverd) op groot scherm tijdens  het VLAAIENLOTEN van 21 februari 2023 of het Concert DISNEY in 't BLIKVELD van 22 april 2022 of de andere evenementen waarvan nu nog geen datum gekend zijnTevens wordt vanaf het moment van inschrijven, uw logo als sponsor geplaatst op aankondigingen op papier en e-mail naar onze leden en partners, en op de website voor informatie over dit evenement.

 

Wilt u meer publiciteit aan een betere prijs, dan bieden wij de mogelijkheid aan om jaar- of hoofdsponsor te worden.
Voor € 100 publiceren wij het jaar rond uw LOGO op al onze concerten en activiteiten (waar mogelijk) en de communicatie daaromtrent.
Upgraden van een evenement sponsor naar hoofdsponsor is ten allen tijde mogelijk.

 

Dit zijn onze eerstvolgende activiteiten. Misschien bent u ook geïnteresseerd voor publiciteit op één van deze evenementen of verkiest u ze allemaal en dus een jaarsponsor te worden.

 

 

 


 

VLAAIENLOTEN 2023


Naar jaarlijkse gewoonte gaat op Vastenavond 21 februari 2023 om 20 uur in G.C. 't Blikveld ons VLAAIENLOTEN door. Kom daar je kans wagen.
Geniet van een avondje spanning en ontspanning en van onze vlaaikes en mooie prijzen.

 affiche Vlaaienloten A4 20230221 20220706

 

Inkom gratis. Meespelen kan voor € 5 per kaart.


 

CONCERT "DISNEY in 't BLIKVELD" 2023


Op zaterdag 22 april 2023 om 20 uur komen de figuurtjes van de Wald Disney naar G.C. 't Blikveld. De muziekvereniging Bonheiden o.l.v. Bart Van Buggenhout speelt filmmuziek en dan gaan de poppetjes aan het dansen.
Kom mee genieten van een avondje leuke en vrolijke muziek en laat de film gerust door je gedachten streamen.

 20230422 Disney in t blikveld KMB 3

 

Toegangskaarten aan de kassa aan  € 14.

Tickets aan € 12 in VVK via ONLINE inschrijving https://www.blikveld.be/disney2023 of via onthaal 't Blikveld, telefonisch 015 50 28 70 en via email aan  blikveld@bonheiden.be


Voor een rolstoelplaats kan je bellen op het nummer 015 50 28 70 of via mail op blikveld@bonheiden.be.
Zij helpen u graag verder!

 


 

 

ANDERE EVENEMENTEN in 2023

  • ZomerZondagen (onder voorbehoud)

U kunt het inschrijvingsformulier voor sponsoring downloaden en ingevuld bezorgen aan muzikanten, bestuur of sturen aan muz.bonheiden@gmail.com.

 

 MOSSELSOUPER 2023

 

Dit jaar gaat ons jaarlijkse mosselsouper door in zaal De Krekel te Bonheiden (Dorp 65). U kan er terecht vanaf 12 uur. Inschrijven is aangeraden en geeft een korting van € 1 per schotel (mosselen of vol-au-vent) indien u op voorhand betaalt.


Kom genieten van lekkere mosseltjes en/of vol-au-vent.