Maak reservaties:

Spicy Concert Web 624x200

Gezien het grote succes van ons eerste brunchconcert van verleden jaar, brengen wij dit jaar een nieuwe editie dat de naam kreeg "SPICY CONCERT"

De brunch viel toen erg in de smaak, zodat wij aan dat recept niets veranderen.

Daarna krijgt u een "HOT CONCERT" voorgeschoteld met solisten uit eigen rangen, die door ons orkest keurig ondersteund worden met pittig binnenwerk naar ieders smaak.

Het concert staat onder leiding van onze dirigent BART VAN BUGGENHOUT.

Wie reserveedet voor de brunch, krijgt het concert achteraf er gratis bij.

Als een brunch jou ding niet is, kan je natuurlijk ook kaarten kopen enkel voor het "SPICY CONCERT".

20190224 Spicy Concert web

Inschrijven voor de brunch is nu te laat! Wil je toch nog het concert bijwonen, reserveer dan je plaatsen via email aan muz.bonheiden@gmail.com

Of telefonisch bij:

• Mia Cools: 0477/42 49 59
  • Secretariaat: 0475/47 16 09

Hartelijk welkom.

Plaats een bestelling:

Word SPONSOR

Schrijf u in als sponsor van een evenement of word jaarsponsor op al onze activiteiten .

Voor € 30 kan u sponsor worden van één evenement georganiseerd door of in samenwerking met de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden. Wilt u echter een jaarsponsor worden, dan bent u dat al voor € 100.

Download het inschrijvingsformulier, en kies het/de gewenste evenement(en) of "alle evenementen" als jaarsponsor.