Voorlopig geen reservaties:

Na de zomer is ons eerstvolgende concert de "100 KLASSIEKERS", dat doorgaat in G.C. 't Blikveld op 26 oktober 2019 om 19u30. Kaarten voor dit speciaal concert zullen te bekomen zijn via muzikanten en bestuur maar plaatsen zijn ook te bestellen via deze website.

Speciaal voor dit concert: U als bezoeker van het concert kan op voorhand het muziekprogramma bepalen. Op de ZomerZondag van 7 juli 2019 kan u een formulier invullen en uw TOP-10 kenbaar maken.

Wie het formulier ingevuld deponeert in de MuziekBox aan het onthaal van de ZomerZondag van 7 juli 2019 maakt kans op een prachtige prijs tijdens het concert. Binnenkort kunt u extra stemmen uitbrengen via sociale media en deze website.

Plaats een bestelling:

Word SPONSOR

Schrijf u in als sponsor van een evenement of word jaarsponsor op al onze activiteiten .

Voor € 30 kan u sponsor worden van één evenement georganiseerd door of in samenwerking met de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden. Wilt u echter een jaarsponsor worden, dan bent u dat al voor € 100.

Download het inschrijvingsformulier, en kies het/de gewenste evenement(en) of "alle evenementen" als jaarsponsor.