Op 27 maart beginnen de muzikanten met repetities ter voorbereiding van hun volgende optreden van 27 en 28 mei in G.C. 't Blikveld te Bonheiden.

allo allo 01Het eerste muziekstuk dat ingestudeerd wordt is "'Allo 'Allo!". De bewerking die de muzikanten zullen spelen is geschreven door onze dirigent Bart Van Buggenhout, die ook andere tunes voor die voorstelling bewerkte.

Voor de sketches nam Julien Pauwels de pen ter hand. Wij mochten er al een glimp van opvangen, en zijn er zeker van:
Een voorstelling om niet te missen. Het wordt lachen geblazen.

Pop along to this umble cafe for a night to remember as RENE juggles the GESTAPO, RESISTANCE, his secret affairs and his wife, EDITH.

Mensen van Bonheiden en omstreken: Listen very carefully, I shall say this only once! If you do not come, you will always regret you missed this fabulous spectacle. Als je niet komt kijken naar dit showspel, zal je het je hele leven beklagen!

En zoals Her Flick het zegt: Hello Bonheiden, you belong to us now!

Of herinner je nog:
Good moaning by Officer Crabtree.
I was pissing by the door, when I heard two shats. You are holding in your hand a smoking goon; you are clearly the guilty potty.

Hello would you like to come for a ride with my litle tank Ho René

Tonight I will sing as I have never sung before.

It is I, Leclerc.

En als mevrouw niet mee wil komen kijken, zeg dan maar gewoon: You Stupid Woman!

Afspraak in G.C. 't Blikveld

Jacques Morrensplein 1 - Bonheiden

Kaarten zijn te bekomen aan € 8 bij:

Acteurs van de Bonheidense Toneelvrienden
  Muzikanten van de Koninklijke Muziekvereniging Bonheiden
  Het onthaal van ’t Blikveld of tel: 015 50 28 70
  Via een email aan muz.bonheiden@gmail.com
     Op te geven gegevens:
     Uw naam en telefoon Keuze van vertoning: zaterdag of zondag
     Aantal personen
Of online via onze website:
zaterdag 27 mei om 20 uur. Koop kaarten
zondag 28 mei om 18 uur.   Koop kaarten

Plaatsen reserveren (verplicht):
Carine Van Dessel  carine.vandessel@telenet.be  tel: 015 517568

De Koninklijke Muziekvereniging is lid van de cultuurraad Bonheiden.

40D 88468d

28 februari 2017

Vlaaienloten.

Ruim 100 deelnemers voor een heerlijke avond plezier en dan naar huis met uiterst lekkere vlaaikes en mooie prijzen.

40D 88851d

21 maart 2017

Nacht van de Geschiedenis.

Ontstaan van Bonheiden en haar fanfare, en evolutie naar de muziekvereniging van nu..

40D 89651dS

13 mei 2017

BRT-promoteam op lentemarkt.

U stond hier in de kijker. Op 27 en 28 mei kijkt u naar een ruizegroot BRT TV-scherm in G.C. 't Blikveld.

Nieuw - Hot

Klik op de foto's voor meer informatie over het evenement of mededeling.

BRT M 20170527
Hartelijk welkom,

In samenwerking met de Bonheidense Toneelvrienden kan je lekker komen lachen en gibberen van live gebrachte feuilletons en TV-programma's van vroeger en nu. Hilarische sketches passeren de revue, terwijl de muziekvereniging de tunes van uw favoriete programma's speelt.

Hartelijk welkom op 27 en 28 mei in G.C. 't Blikveld te Bonheiden.
Meer info: klik hier

Onze kalender

Login om meer events te zien!

Registreer

Nieuwsbrief registratie