Enquête "100 KLASSIKERS"

De enquête om het programma van het concert "100 KLASSIKERS" door het publiek te laten bepalen is afgesloten.

Hartelijk dank aan alle muziekliefhebbers die hun TOP-10 doorgaven. U koos een boeiend programma.

Onze dirigent kreeg ondertussen de uitslag van de equête en begint vanaf half september met het aanleren van de gekozen muziekwerken. Voor hem en onze muzikanten wordt het een hele klus om dat programma tijdig af te werken.

Wie deelnam aan de enquête en de quiz invulde maakt kans op een prijs. De prijzen worden na het concert uitgereikt aan de aanwezige winnaars.

Reserveer nu al uw toegangskaarten voor het "100 KLASSIEKERS" concert.

Klik hier om uw kaarten te reserveren.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons "100 KLASSIEKERS" concert, dat doorgaat op zaterdag 26 oktober om 19:30 uur in G.C. 't Blikveld, Jacques Morrensplein 2 te Bonheiden.